Christianity Explored

Voor veel mensen is geloven niet vanzelfsprekend. Ook rond het christelijk geloof bestaan er veel misverstanden. Dat is jammer, omdat de inhoud van het christelijk geloof zo rijk is! Sterker nog: wij geloven dat het geloof in Jezus Christus onmisbaar is voor mensen.

Wilt u weten waarom? Of zoekt u een manier om terug te komen bij het geloof en de kerk? Kom dan zeker naar de cursus Christianity Explored.

Christianity explored is een kennismakingscursus met het christelijk geloof. De deelnemers maken in 7 weken kennis met Jezus Christus aan de hand van het evangelie van Markus. De cursus is bedoeld voor mensen die niets weten van het christelijk geloof. Ook is de cursus geschikt voor mensen aan de rand van de kerk of voor mensen die antwoorden zoeken op levensvragen of gelovigen die een opfriscursus willen.

Voordat de cursusavond begint bieden we u een eenvoudige maaltijd aan. Zo heten we u welkom en kunnen we alvast op een ontspannende manier spreken met elkaar.

De cursusavonden zijn opgebouwd uit de behandeling van een thema, lezen uit de Bijbel, het bekijken van een bijpassende video, discussiëren met elkaar en ook gezellig koffie drinken.

Wilt u meer weten? Mail gerust naar zec@hervormdlekkerkerk.nl

Iedereen is hartelijk welkom! En kom zoals je bent, wij zien er naar uit!