Sponsoring


Van 12 juli 2024 t/m 22 juli gaan we op werkvakantie naar Jibou in Roemenie

We zijn een groep van 11 jongeren en 5 begeleiders uit hervormde gemeente t’Venster Lekkerkerk. We gaan in de kerkelijke gemeente in Jibou kinderwerk verzorgen en onderhoudsklussen uitvoeren. Voor de reis, het verblijf, het kinderwerk en de onderhoudsklussen halen we geld op. De werkvakantie wordt onder toezicht en onder begeleiding van HOEliday (https://hoeliday.nl/).

Naast persoonlijke acties en sponsoring gaan we met de deelnemers van de werkvakantie meerdere gezamenlijk acties uitvoeren. Hieronder de planning van de acties.

Hopelijk zit er voor u of jou ook een leuke actie bij om aan deel te nemen.

Vrijdag 1 maart:Restaurant ’t Venster
Vrijdag 22 en zaterdag 23 maart:20-uursactie
Week 17:Stroopwafelverkoop (huis-aan-huis in Lekkerkerk)
Zaterdag 15 juni:High Tea en workshops

Zie voor meer informatie de kerkbode van februari

Niek Broere

Ik ben Niek Broere, 16 jaar oud. Ik wil heel graag mee omdat ik het leuk vind om mensen te helpen! En dan vooral bezig zijn met mensen. En dat je voor zo’n mooi doel mee mag, Fantastisch! Ik kijk er enorm naar uit!

Liesbeth Broere

Ik ben Liesbeth, 40 jaar oud, en ga voor de tweede keer als leiding mee op werkvakantie. Het is heel bijzonder en gaaf om met een enthousiaste groep jongeren je in te zetten voor anderen die in veel moeilijkere omstandigheden leven dan wij. Tijdens deze werkvakantie gaan we klussen en kinderwerk in Roemenië doen. Ik hoop en bid dat ook deze reis een lichtpuntje mag zijn voor de kinderen in Roemenië. Alvast heel hartelijk bedankt voor uw of jouw (financiële) steun!

Dick van Asselt

Mijn naam is Dick van Asselt en ik ga als leiding mee met de werkvakantie naar Roemenië

Ik vind het fantastisch om met jongeren samen te werken en dan ook nog eens een maatschappelijke activiteit te doen.

Tijdens de werkvakantie gaan we klussen uitvoeren, kinderwerk doen en mogen we de mensen bemoedigen maar ook zelf bemoedigd worden.

Ik kijk er nu al naar uit.

Alvast bedankt voor uw of jouw bijdrage 

Groeten

Dick van Asselt

Imme Roest

Mijn naam is Imme Roest en ik ben zestien jaar oud. Ik ben enorm enthousiast over de mogelijkheid om deel te nemen aan een werkvakantie in Roemenië. Wat deze ervaring voor mij extra bijzonder maakt, is de gelegenheid om het Christelijk geloof te delen en samen met anderen in gemeenschap te zijn.

Het idee om mijn tijd en energie te besteden in het ondersteunen van mensen, het uitvoeren van praktische taken en het delen van mijn geloof, vindt ik echt heel gaaf. Vooral omdat je nieuwe cultuur, nieuwe natuur en nieuwe mensen leert kennen met samen dezelfde richtlijn.

Ik ben ervan overtuigd dat deze werkvakantie niet alleen een kans is om anderen te helpen, maar ook een unieke gelegenheid geeft voor persoonlijke groei. Ik kijk er erg naar uit om mijn steentje bij te dragen en bovenal een gezellige tijd te hebben met de rest 🙂

Dirk Boom

Hoi, ik ben Dirk Boom.

Er is mij gevraagd om als leiding mee te gaan. Erg leuk om te doen.

Maar ook om vanuit het christen zijn, hen helpen die het zoveel minder hebben dan wij.

Dat motiveert mij om dit te doen.  

Lotte Hoogendoorn

Mijn naam is Lotte Hoogendoorn, ben 16 jaar en kom uit Lekkerkerk. Ik vind het leuk om bezig te zijn, hou veel van muziek en vind het leuk om dingen te doen met mijn vriendinnen.
De reden waarom ik mee ga is omdat ik het leuk vind om mensen te helpen en iets voor hun te betekenen. Ik vind het zelf ook leuk om nieuwe landen te bezoeken, nieuwe culturen en mensen te ontmoeten.

Nienke van der Wouden

Mijn naam is Nienke van der Wouden en ik ben (nu nog) 16 jaar. Ik ben bezig met de opleiding maatschappelijke zorg op het Zadkine dit houdt in dat ik veel bezig ben met mensen en dat ik leer hoe ik mensen begeleid, verzorg etc.

Ik wil al een best lange tijd mee op werkvakantie. Toen kwam deze mogelijkheid en leek het me heel leuk. Ook wil ik mee omdat ik denk dat het heel belangrijk is om mensen te helpen. Ik denk dat deze reis een mooie gelegenheid is om meer te leren over het christendom, over christenen in een andere cultuur en meer leren over mijzelf tijdens de reis.

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen en dat vind ik heel leuk.  Ik vind de verantwoordelijkheid heel leuk en ik vind het heel leuk dat we het samen doen. Zo leer je meer mensen kennen en leer je veel van elkaar. 

Met vriendelijke Groet,

Nienke van der Wouden

Rutger Nobel

Ik ben Rutger, 15 jaar oud en het leek me leuk om mee te gaan naar Roemenië omdat ik benieuwd was naar hoe ze daar het christelijk geloof beleven, iets voor ze te betekenen en natuurlijk omdat Roemenië een mooi land is.

Britt Dijkgraaf

Heee, ik ben Britt Dijkgraaf 17 jaar. Ik ga mee met deze reis omdat ik het een onwijs mooie ervaring vind om te zien hoe mensen in Roemenië leven. Ik hoop daar iets te kunnen betekenen voor de mensen die daar wonen. Door mee te helpen met het klussen en bezig te zijn met de kinderen daar! Ik heb er erg veel zin in en hoop een mooie tijd in Roemenië!

Julia den Hertog

Mijn naam is Julia den Hertog, deze zomer zeventien jaar oud. Met de werkvakantie naar Roemenië verwacht ik een indruk te krijgen van de plaatselijke geloofsgemeenschap in Jibou. Het is bijzonder dat Gods Woord over de hele wereld klinkt! Het lijkt mij mooi een bijdrage te mogen leveren aan de opbouw van Zijn Gemeente. Door mee te helpen aan kluswerkzaamheden en plaatselijke activiteiten voor kinderen. Ook is het natuurlijk erg gezellig om met leeftijdsgenoten binnen onze gemeente alle voorbereidingen met acties en activiteiten, om geld in te zamelen, te organiseren. Ik kijk met veel enthousiasme uit naar deze werkvakantie!

Alinda van Aalst

Beste sponsor,

Ik ben Alinda van Aalst, ik ben 21 jaar en hoop als leiding mee te gaan met de hoeliday werkvakantie naar Roemenië vanuit Lekkerkerk. Ik woon sinds mijn huwelijk in oktober 2022 met mijn man Timber in Lekkerkerk. Ik werk als ambulant hulpverlener voornamelijk in de doelgroep kinderen met ernstige gedragsproblemen. Daarnaast ben ik mijn deeltijdstudie pedagogiek aan het afronden. Toen ik gevraagd werd om mee te gaan met de werkvakantie naar Roemenië was ik direct enthousiast. Ik zie het als verrijkend om Christenen op andere plekken in deze wereld te ontmoeten en met elkaar God te dienen. Een werkvakantie is een mooie manier om ook praktisch ondersteuning te bieden aan hen die met minder middelen moeten leven. Het is mijn/ons streven om dit geld te gebruiken om in de levens van individuele mensen verschil te maken door de juiste hulp te bieden. Om zo het licht van God te laten schijnen zoals Hij dat van ons vraagt.

Met vriendelijke groet, Alinda

Danielle van Asselt

Hoihoi! Ik ben Daniëlle, 19 jaar oud en ik ga mee met de werkvakantie naar Roemenië! Ik kijk onwijs uit om de mensen hier te helpen en liefde te kunnen geven, waardoor we ook het Woord van God doorgeven. Ik hoop de mensen mee te geven dat God ons ziet en dat hij ons liefheeft zoals we zijn. Hij vergeet ons niet en hij zorgt voor ons, ook wanneer we ons misschien wel alleen voelen.

Wilt u ons steunen in de weg richting deze mooie werkvakantie? Alvast bedankt

Alieke Broere

hoi, ik ben Alieke. Ik zit nu in de 4e klas van de havo op de GSR en ik ben 16 jaar oud. Ik wil mee met de werkvakantie omdat ik het heel leuk vind om dingen te doen met kinderen. En door mensen en kinderen te helpen en te zien lachen maakt mij ook helemaal aan het lachen. Daarom vind ik het heel leuk dat ik mee ga. En heb er echt heel veel zin in!

Amy Speksnijder

Hoi, ik ben Amy Speksnijder ik ben 15 jaar. Ik ga mee op werkvakantie, omdat ik zou willen zien hoe andere mensen het hebben. En dat ik dan een steentje bij kan dragen aan mensen die het minder goed hebben dan wij het hebben. Ook vind ik het erg leuk om dit mee te mogen maken en hoop hier veel van te kunnen leren.

Job van Delft

Hoi,

Ik ben Job, 17 jaar en studeer biologie in Utrecht en komende zomer hoop ik mee naar Roemenië te gaan. Naast dat ik deze reis maak voor de ervaring ga ik vooral omdat ik het leuk, maar ook belangrijk vind me in te zetten voor anderen. Ik heb heel veel zin in de reis en hoop dat we samen met de hele groep van betekenis kunnen zijn voor de mensen daar.

Joanne Broere

Hoihoi,

Ik ben Joanne, 18 jaar oud en ga deze zomer mee naar Roemenië. Toen ik hoorde dat er een werkvakantie werd georganiseerd dacht ik gelijk, Ik ga mee! Ik vind het leuk om iets voor deze mensen in Roemenië te kunnen doen en heb er erg veel zin in!

Groetjes,

Joanne